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Wednesday, March 13, 2013

Chicken Fried Rice #Yummy #Healthy

Good day to All. It is mid-week, how is it going?

Buen día a todos. Estamos a la mitad de semana, ¿cómo va?



Chicken Fried Rice

Ingredients

2 3/4 cups water
1 1/2 cups white rice
3 tablespoons vegetable oil
3 turns of the pan
2 eggs, beaten
2 cloves garlic chopped
2 inches fresh ginger, minced or grated
1/2 cup shredded carrots
1 small red bell pepper, diced
4 scallions, thinly sliced on an angle
1/2 cup frozen peas
1/3 cup Kikkoman soy sauce

Method

Bring water to a boil. Add rice, reduce heat, cover and cook over medium low heat until tender, 15 to 18 minutes. Heat a large nonstick skillet over high heat. Add oil to the pan. Add egg to hot oil and break into small bits as it scrambles. Saute onion, garlic and ginger to the pan. Add scrambled eggs, carrots, pepper to the pan and quick stir-fry veggies 2 minutes. Add rice to the pan and combine with veggies. Fry rice with veggies 2 or 3 minutes. You can add whatever meat or seafood of your choice to this Fried Rice.

PS: For vegetarian I would add mushroom and omit the eggs.



Arroz de Pollo Frito

Ingredientes

2 3/4 tazas de agua
1 1/2 tazas de arroz blanco 
3 cucharadas de aceite vegetal
2 huevos batido
2 dientes de ajo picado
2 cm de jengibre fresco, picado o rallado
1/2 taza de zanahoria rallada
1 pimiento rojo pequeño, cortado en cuadritos
4 cebollitas verdes, finamente rebanadas en un ángulo
1/2 taza de arvejas congeladas
1/3 taza de Tamari, oscuro envejecido salsa de soja



Hierva el agua. Añadir el arroz, reduzca el calor, tapa y cocina a fuego medio bajo hasta que estén tiernos, 15 a 18 minutos. Calientan una sartén grande a fuego alto. Añade aceite a la sartén. Agrega el huevo con aceite caliente y romper en trozos pequeños como descompone. Sofría la cebolla, el ajo y el jengibre a la sartén. Agregue los huevos revueltos, zanahoria, pimienta al pan y verduras salteados rápido 2 minutos. Añadir el arroz a la cazuela y combinar con verduras. Fry arroz con minutos de verduras 2 o 3.

PD: Para vegetarianos, yo añadiría la seta y omiti los huevos.



©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

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