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Saturday, January 11, 2014

Delicious Tomato Bruschetta for afternoon Brunch #Rico #Fresca #PolarVortexSnack #Reflection

Hello All,


Mushroom bruschetta

Hope all is well and the Polar Vortex shows us how to be a little kinder to others as we feel the chill as it comes our way. It certainly was a pleasant change. I normally would not think kindly as I am not a fan of the cold weather. But when I see all the snow in the other parts of the country, I know I am blessed and I pray for those who needs to seek shelter.

 Confío en que todo está bien y el vórtice polar nos muestra cómo ser un poco más amable a los demás como nos sentimos el frío, ya que se nos cruce en el camino. Ciertamente era un cambio agradable. Normalmente no pensaría amablemente como yo no soy un fan de los climas fríos. Pero cuando veo toda la nieve en otras partes del país, sé que estoy bendecido y rezo por aquellos que necesita buscar refugio.

bruschetta de seta/hongos

We are most fortunate as our neighboring countries are also feeling the chill and there is loads of rain and flooding. I pray for all those who are passing through this difficult time. Today, my vehicle is also showing it's age as the machine decide to call it quits till the weather gets warmer, I hope. I had to walk to pick up the kids and it sure was a nice time to reflect on what is happening and although it was drizzling on and off I took it as a blessing. I was fortunate to have umbrellas available and it was not a storm.

Somos más afortunados como los países vecinos también sienten el frío y hay un montón de lluvia e inundaciones. Rezo por todos aquellos que están pasando estos momentos tan difíciles. En los dias muy frias, mi vehículo también mostrando su edad y la máquina decidio renunciar hasta que el tiempo se pone más caliente. Tuve que caminar para buscar a los niños y era un buen momento para reflexionar sobre lo que está pasando y aunque lloviznaba lo tomé como una bendición. Fui afortunado de tener sombrillas disponibles y no hubo una tormenta.



It really was a blessing in disguise as many cannot leave their homes due to the rain or snow. The children are able to go to school and have a warm shelter at home. Many in the center of the countries are calling our weather a heat wave as it is a warm 46 degrees compared to the -16 degrees they are having. Don't you think we are Blessed? I truly believe so!

Realmente fue una bendición disfrazada como muchos  de ellos no pueden salir de sus hogares a causa de la lluvia o la nieve. Los niños son capaces de ir a la escuela y tener un abrigo caliente en casa. Muchos en el centro de los países están llamando a nuestro tiempo como una ola de calor que es un cálido 46 grados en comparación con los -16 grados que están teniendo. ¿No cree usted que somos bendecidos? Realmente creo que sí.


Today I decided to make something warm that we like and enjoy for a nice brunch. Well, I know South Florida is known for the churros and chocolate but I like to eat something before eating sweet.

Hoy he decidido hacer algo caliente que nos guste y disfrutar de un agradable almuerzo. Bueno, sé del sur de Florida es conocido por los churros y chocolate, pero a me gusta comer algo antes de comer dulces.



Tomato Bruschetta

1 french bread cut into 1-inch slices
1 lb tomatoes or lg can of tomatoes
1/4 lb onions
2 cloves garlic
2 tsp Italian spices
Seasoning to taste
1 cup or bag of mozzarella cheese (cheese of your choice)
Olive oil
2 large Lemon juice
Cooking Wine (Optional)

 Method

I warm or toast the bread by placing bread on an ungreased baking sheet. Bake at 325° for 10-12 minutes or until golden brown. Another alternative is to cut it up, baste with some olive oil and place in the toaster oven for 10-12 minutes or as desire.

While bread is being toasted you can make the sauce. I make it both ways, it really depends on how I feel. Place the lemon juice and remaining oil in a bowl. Chop up the tomatoes, onion, cilantro and stir as you add seasoning you desire. Spoon about 1 tablespoon onto each slice of bread. Sprinkle with cheese. Serve immediately.

The next way I make the sauce is by cutting up tomatoes, onions, garlic and mushrooms. I use some olive oil to saute the onions til clear the add the mushrooms and tomatoes.  Add wine, Italian spices and leave to let the alcohol be released. It has a nice aroma. You add a tablespoon onto the slice of bread and sprinkle cheese. This can be serve immediately or others can serve themselves. It is your choice. Enjoy!




 Bruschetta Tomate

1 Pan francés cortado en rebanadas 1 pulgada
1 Lb tomates o lg puede de tomates
1/4 Kg cebollas
2 Dientes de ajo
2 Cucharadita especias italianas
Sazonar al gusto
1 Taza o bolsa de queso mozzarella (a su elección)
Aceite de Oliva
2 Grandes jugo de limón

Vino para cocinar (opcional)

  Método

Caliento o tuesto el pan colocando el pan en una bandeja del horno no engrasada. Hornee en 325 ° durante 10-12 minutos o hasta el color de marrón de oro. Otra alternativa lo debe cortar, embastar con un poco de aceite de oliva y colocar en el horno de la tostadora durante 10-12 minutos o como desea.

Mientras el pan se está tostando puede hacer la salsa. Lo hago ambos caminos, realmente depende de cómo siento.Coloque el zumo de limón y petróleo(aceite) restante en una taza. Corte en pedazos los tomates, cebolla, coriandro y movimiento ya que añade el condimento desea. Cuchara aproximadamente 1 cucharón en cada rebanada de pan. Rocíe del queso. Sirva inmediatamente.

De siguiente camino hago la salsa es cortando tomates, cebollas, ajo y setas. Uso un poco de aceite de oliva para el salteado las cebollas til limpian añadir las setas y tomates. Añada vino, especias italianas y váyase para dejar al alcohol soltarse(publicarse). Tiene un aroma agradable. Añade un cucharón en la rebanada de pan y rocía el queso. Esto puede ser el saque inmediatamente o los otros se pueden servir. Es su opción. ¡Disfrute!


©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

7 comments:

  1. I love bruschetta especially with a little garlic on the bread. I'd have thousands if I could :)

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  2. They look really yummy! I love the garlic bread.

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  3. perfect for this kind of weather...... :D

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  4. That looks so amazing! That reminds me, lunch time!

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  5. That looks so good. My husband would devour it. Thanks so much for the recipe.

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  6. YUM! This sounds absolutely delicious. Can't wait to try it. Thanks for this great recipe. :)

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