<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://emycooksmomentos.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

Saturday, March 16, 2013

Lobster and Mushroom in Cream Sauce #Healthy #Caribbean

 Good Day to all!

Buen Día a todos!





It has been a while since I have made a nice lobster meal. Do you like seafood? What is your favorite seafood. I enjoy eating all seafood. I enjoying eating lobster immensely but do not eat if often so I appreciate when I do.

Ha sido un tiempo que no he hecho una comida deliciosa de langosta. ¿Le gustan mariscos? ¿Que es su marisco favorito? Disfruto de comer todos los mariscos. Disfruto comer langosta inmensamente, pero no muy a menudo cuando lo hago aprecio el sabor.

Today I will share one of the recipes I like very much and hope you do too.

Hoy compartiré una de la recetas que me gusta muchísimo y espero que le guste también.

LOBSTER with Cream

 4 lobster tails
1 chopped onion
1 (8 oz.) can sliced mushrooms
1/2 c. butter
 3/4 c. flour
1/2 tsp. salt
1/2 tsp. pepper
1 tbsp. paprika
2 c. cream or half & half
4 c. chicken broth
2 tsp. Worcestershire sauce
1/2 c. cooking sherry

Method

Place lobster tails in a large pot with water covering. Boil and continue cooking until shells are a bright orange and meat is solid white. This does not take long and over cooking makes meat tough and chewy. Remove shells, cut meat in pieces. Saute onion and mushrooms in butter. Mix in flour, salt, pepper, and paprika. Cook over low heat until bubbly. Remove,stir in cream, chicken broth, and Worcestershire sauce. Heat until boiling, stirring. Boil 1 minute.  Add cooking sherry and lobster. Heat. Sprinkle Parmesan cheese on top. Serve over rice.




Lobster con Crema

Ingredients

4 colas de langosta
1 cebolla picada
1 lata en rodajas de champiñones
1/2 taza de  
mantequilla 
3/4 harina 
1/2 cucharadita de sal
1/2 cucharadita de pimienta
1 cucharada de pimentón
 2 vasos de 
 crema o mitad
 4 vasos caldo de pollo
2 cucharaditas de salsa Worcestershire
1/2 c. cocinar Jerez


Metodo

Coloque colas de langosta en una olla grande con agua. Hierva y siga cocinando hasta que las cáscaras sean un naranja vivo y la carne es el blanco serio. Esto no toma mucho tiempo y si se cuese mucho la carne se pone duro. Quite cáscaras, corte la carne en trozos. Sofría la cebolla y champiñones en mantequilla. Mezcle harina, sal, pimienta y pimentón.   Cocine a fuego bajo hasta que esté burbujeando. Retire, agrega crema, caldo de pollo y salsa Worcestershire. Caliente hasta que hierva, revolviendo. Hervir 1 minuto. Se mezclan con el resto. Añada el vino y la langosta. Espolvorea el queso parmesano encima. Sirva sobre arroz. Riquisimo.




Nota: Hice el metodo sin añadir la langosta y lo sirve a los vegetarianos con arroz y les gusto tambien.


©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

2 comments:

  1. I would love to visit you and have you cook this for me, Looks very yummy!!!

    ReplyDelete
  2. Lol, thanks for that compliment Anonymous. It would be my pleasure!

    ReplyDelete