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Sunday, August 12, 2012

Hello World ....Appetizers Our Favorite ~> Stuffed Mushrooms

Hello World!!
¡Hola mundo!!



Hope all is well with you all. I would be happy to hear some feedback .. a comment! Where have all the thoughts gone?? lol!

Espero que todo está bien con todos. Estaría feliz de recibir algunos comentarios... un comentario! ¿Dónde han ido todos los pensamientos?? lol!
Muy pronto pronto tendremos unos regalos, sorteos!!


We Will soon be having a couple giveaways very soon!!

Today, I was asked to make some stuffed mushrooms! This is one of our favorites!

Hoy en día, me pidieron hacer unos champiñones rellenos. Este es uno de nuestros favoritos! 


My stuff Mushrooms
Ingredients

10-20 button or cremini mushrooms, scrubbed clean, stems separated from the caps
1 small minced onion
1 Tbsp 1 large minced garlic clove
1 Tbsp green pepper (optional)
Salt
2 Tbsp chopped parsley
1 teaspoon dried thyme (herbs your preference)
2 Tbsp breadcrumbs
2 Tbsp sherry or chicken stock (your preference)
2 Tbsp olive oil
2 Tbsp grated parmesan cheese and/or romano cheese

 Method 1. Preheat oven to 375°F. 2. Finely chop the mushroom stems. Heat 1 tablespoon oil in a small frying pan over medium-high heat. Sauté the chopped mushroom stems, green pepper and the onions for 4-5 minutes, stirring often. Add the garlic and sprinkle with salt. Stir well and sauté 2 more minutes. Turn off the heat and add the parsley, herbs(oregano and/or thyme) and breadcrumbs. Mix well and it will be almost like paste. 3. Toss the mushroom caps with olive oil. Use a spoon and fill each mushroom with the stuffing. Sprinkle grated parmesan cheese over each mushroom and bake for 20-25 minutes, or until the cheese browns a little. Allow to cool for 5 minutes or so before serving.




Mis Setas Rellenas
Ingredientes

10-20 Botón o champiñones cremini, fregarse limpio, se debe separar de las tapas
1 Cebolla pequeña picada
1 Cucharada grande
1 diente de ajo picado
1 Cucharada pimiento verde (opcional)
Sal
2 Cucharadas perejil picado
1 Cucharadita de tomillo seco (hierbas tus preferencias)
2 Cucharadas pan rallado
2 Cucharadas caldo de pollo o jerez (tus preferencias)
2 Cucharadas de aceite de oliva
2 Cucharadas soperas de queso parmesano rallado y/o queso romano

Método

Precalenta el horno a 375 °F. 2. Pica los champiñones. Caliente 1 cucharada de aceite en un sartén a fuego medio-alto. Saltea los champiñones picados tallos, pimiento verde y la cebolla durante 4-5 minutos, revolviendo a menudo. Añadi el ajo y espolvorear con sal. Revuelva bien y cocine 2 minutos más. Apaga el fuego y añadi el perejil, hierbas (orégano y/o tomillo) y pan rallado. Mezcla bien y será casi como pegar. 3. Saltea los champiñones tapas con aceite de oliva. Utiliza una cuchara y llenar cada seta con el relleno. Espolvorea queso parmesano rallado por encima de cada seta y hornea durante 20-25 minutos o hasta que el queso dore un poco. Deja enfriar durante 5 minutos o así antes de servir.

©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

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