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Friday, October 5, 2012

Italian Brunch!! #healthysnack


Happy Friday!!!!!
Feliz Viernes!!!!!
I hope you are all having a great weekend!!
Espero que gozamos del fin de semana!!


Today I have a nice brunch for you. It is something that I like to have with fresh homemade bread straight from the oven. I will need to make some and share with you all!

Hoy voy a compartir algo contigo. Es algo que me gusta con pan casero saliendo del hornio. Tendre que hacer un poco y compartir contigo!!

I got my  ingredients to make this simple recipe.
Conseguí mis ingredientes para hacer este simple receta

Ingredients:

Tomatoes
Mozzarella cheese
Spinach
Italian spices
Olive oil
Lemon 

Method:

Place tomatoes, mozzarella, tomatoes, mozzarella in a nice order. Spread spinach around nicely. Make a dressing and pour over the vegetables. I love my olive oil and lemon and a dash of parmesan over it. Instead of salt, some sea salt is good.

With this as your salad, you can add anything else to your sandwich or make it lunch and add a piece of chicken, or fish,  or a slice of tortilla española.

Ingredientes:

Tomate
Queso Mozzarella
espinaca
Especias Italianas
Aciete de Olive 
Limon 

Methodo:
Colocar los tomates, mozzarella, tomate, mozzarella en un agradable fin de un plato. Espinaca de extensión alrededor amablemente. Haga un aliño y flujo sobre las verduras. Amo mi aceite de oliva y limón y una carrera de parmesano sobre ello. En vez de la sal, un poco de sal de mar está bien.

Con esto como su ensalada, usted puede añadir algo más a su bocadillo o hacerlo almorzar y añadir una pieza de pollo, o pescado, o un trozo de tortilla española.


©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

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