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Saturday, December 15, 2012

Winn-Dixie Local Holiday Recipes and Flavors: Recipes to Impress E-Cookbook #WDLocalHoliday



The Christmas holidays is a special time that we enjoy the family and all the trimming. It is a time that all the family does much more sharing, caring and eating. Each family would make a special dish that they like to share and reminisce about the good old days with the whole family as a child.

Las Vacaciones de Navidad es un tiempo especial que disfrutamos de la familia y todo el adorno. Es un tiempo que toda la familia hace mucho más compartimiento, preocupación y comida. Cada familia haría un plato especial que les gusta compartir y recordar sobre los viejos días buenos con toda la familia cuando era un niño.

 Each family has a special dish that the Spaniards would make on special occasions such as the Christmas Eve meal. This is a seafood dish that called salpicon. Most of the family except for the vegetarians enjoy this meal immensely. It is yummy, yummy good!

Cada familia tiene un plato especial que los españoles se hacen en ocasiones especiales como la cena de Nochebuena. Este es un plato de mariscos que se llama salpicón. La mayor parte de la familia excepto los vegetarianos disfruta inmensamente esta comida. Es riquisimo, rico!

salpicón

Ingredients:
1 lb potatoes
1 lb shrimp
1/2 lb crab
1 small onions (optional)
6 boiled eggs
1 bottle olives
1 small red sweetpepper
1 large lemon
4 Tbsp olive oil

Method:
Boiled eggs and potatoes and leave to chill. Cut the potatoes in thin slices as well as the eggs to use later. I scald or saute the shrimp for a couple minutes til it is cooked. At Winn-Dixie you can find imitation or real crab in a can (it depends on the individual.) Cut the onion finely. and sliced the red pepper thinly. I normally mixed my sauce (lemon and olive oil) and pour in a bowl that has all the other ingredients and stir once. I place the thinly red sweetpepper and eggs on top as decorations. I leave in the refrigerator to chill until it is meal time.






Ingredientes:


1 libra de patatas
1 libra de camarones
1/2 libra cangrejo
1 cebolla pequeña (opcional)
6 huevos hervidos
1 botella aceitunas
1  chile dulce rojo puqueña
1  lemon grande
4 Tbsp aciete olive


Methodo: 

Hervir los huevos y las patatas y dejar a enfriar. Cortar las patatas en rodajas finas, así como de los huevos para uso más tarde. Escaldo o salteado los camarones un par de minutos hasta que esté cocido. En Winn-Dixie se puede encontrar imitaciones o cangrejo real en una lata (que depende de la persona.) Se corta la cebolla finamente en rodajas. y el pimiento rojo finamente. Normalmente me junté mi salsa (limón y aceite de oliva) y verte en un recipiente que tiene todos los otros ingredientes y agite una vez. Coloco la pimienta escasamente roja y huevos encima como decoraciones. Tengo de dejar en la nevera a enfriar hasta que es hora de la comida.

One great thing that I like is that all the ingredients for this recipe can be bought at Winn-Dixie. Did you know that Winn-Dixie has an e-book? Yes, you can also upload one or more of your favorite recipe to the Winn-Dixie Recipes to Impress E-cookbook for a chance to be featured in the final e-cookbook. Have a look at the website and see how others celebrate their local flavor this holiday. It can be your recipe to be featured in the final e-cookbook, get that recipe in at Winn-Dixie Holiday Website or  Recipes to Impress E-cookbook!

Una gran cosa que me gusta consiste en que todos los ingredientes para esta receta pueden ser comprados en Winn-Dixie.Sabía usted que Winn-Dixie tiene un e-libro? Sí, también puede cargar uno o más de su receta favorita al Winn-Dixie recetas para impresionar E-libro para tener una posibilidad de ser incluidos en la última e-cookbook. Tienes que mirar en el web y ver cómo otras personas celebran su sabor local en estas vacaciones. Puede ser la receta presentada en el último e-libro, ponga su receta de estas vacaciones en el sitio de Winn-Dixie o Recetas para impresionar E-libro!


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WHEN: December 18, 2012, 9:00-10:00 p.m EST (8-9 p.m. CT; 7-8 p.m. MT; 6-7 p.m. PT)
WHO TO FOLLOW: @WinnDixie @NicheMommy
TOPIC: Celebrating Local Holidays with @WinnDixie
HOW TO JOIN: Follow the hashtag #WDLocalHoliday Prizes distributed during party: Several prizes including a $500.00 gift card to Winn-Dixie!
Must RSVP to be win!

Disclosure:This is a sponsored post written in partnership with Niche Mommy Network & Conference and Winn-Dixie.  This is my opinion and mine alone.

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