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Wednesday, August 15, 2012

Delicious Vegetable #Soup - Rico #Caldo de Vegetales


Hola una vez mas, espero que se encuentren bien de salud y esten felices.
Hoy hay pedido de sopa de vegetales. Sin mas que esperar, empezaremos.

Hello once again, I hope all are well and happy. Today, I have a request for vegetable soup. Without much to do, let's begin.

Ingredients:

3/4 cup  Broccoli
3/4 cup  Cauliflor
1 cup diced potatoes
3/4 cup diced carrots
3/4 sweet potatoes (the orange one- not sure about the name difference, in Belize sweet potato is the white one)
1/2 cup green beans
1 sml can garbanzo
1 can tomato sauce
1 small chopped onion
1 tsp chopped  garlic.

Method

Boil water and put in potatoes, carrots, sweet potatoes, green beans and garbanzo. Let it boil 20-30 mins then put in the remaining ingredients. Saute onions and garlic. Put in soup and seasoning per taste. Put in can of tomato sauce. Let it simmer for a while. To make it nicer , I do my little mexican sauce with diced onions, lemon and cilantro.



Rice optional

1/2 tsp onions    
1/2 tsp garlic
1 cup rice
2 cups water
olive oil

Method

Saute onions and garlic til it is golden and stir in the rice. Pour in the two cups of water and salt to taste. Cover it up and leave for 20 minutes before stirring and fluffing then serve. Or see my delicious Coconut rice recipe.

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Ingredientes
3/4 taza de brecol 
3/4 taza  de Coliflor
1 taza de patatas cortada en cuadritos
3/4 taza de zanahoria cortadas
3/4  taza de patatas dulces (las anaranjadas cubanas, en Belice usamos las papas dulces blancos)
1/2 taza de habichuellas
1 lata pequeña de garbanzos
1 lata de hunts salsa de tomate
1 cebolla pequeña
1 ajo cortado pequeño

Metodo

Hierbe agua y mete las patatas, zanahoria, habichuellas, y garbanzos. Dejalo herbir  unos 20-30 minutos y luego se ponen los demas ingredientes. Sofrie el ajo y la cebolla un poco y luego lo metes en el caldo y sal. Mete una lata de salsa de tomate. Dejalo herbir a fuego lento. Y hago mi salsa mexican de cebolla, lemon y cilantro, poquito de sal y con la musica mexicana....Alla en el rancho Grande..alla donde vivia, que relajo!



Arroz (opcional)

1/2 cuchara de cebolla
1/2 cuchara de ajo
1 taza de arroz
2 tazas de agua
aciete de oliva

Metodo

Sofrie la cebolla y ajo y mezcla el arroz en ello. Mete dos tazas de agua y sal a su gusto. Tapalo y dejalo a cocinar por viente minutos antes de mezclar y servir.


Disfruta si intenta esta receta. Agradecería tus comentarios.

©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

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