<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://emycooksmomentos.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service

Sunday, November 16, 2014

#Grilled Chicken Kebobs for the weekend

Hi All,





How is the weekend going? Are you cleaning house? Are you doing the shopping, groceries, gifts? I know as a parent there list is enlist with all the holidays coming up. Mom, let's do a quick lunch or dinner this weekend. Let's get a breath of fresh air before we start cooking. lol

¿Cómo va el fin de semana? ¿Están limpiando la casa? ¿Están haciendo las compras, compras, regalos? Sé como un padre que hay una larga lista de actividades con todas las fiestas llegando. Mamá, hacemos un almuerzo rápido o cena este fin de semana. 

We all know that the colors of our food tells how healthy we are by what we eat, is that so? The more colors of food we eat the better health we would be, the greens are full of vitamins B which is very important for the young ladies that do not eat meat.

Todos sabemos que los colores de los alimentos indica que sanos somos por lo que comemos, ¿es así? Lo más colores de los alimentos que comemos la mejor salud tendríamos, el Grupo de las verduras verdes están llenos de vitaminas B, que es muy importante para las señoritas que no coman carne.




Grilled Chicken Kabobs

1 pack chicken breast cut in chunks
1 pack or pound of sweet pepper cut in chunks
1 lb onions cut in large chunks
1 pack mushrooms
1 pack long skewers

Method

Cut all ingredients in large chunks, and place each onto the long skewer. I normally cook for at least 8 minutes in the oven as I like my chicken cooked properly. Heat the grill and place the skewers to grill til done to your taste. I enjoy doing grilled shrimp which takes less time to cook. Which is your preference to grill?

Brochetas de pollo a la parrilla
Ingredientes

1 paquete de pechuga de pollo cortado en trozos
1 pack o una
libra de pimiento cortado en trozos
1 libra de cebollas cortadas en trozos grandes
1 paquete de champiñones
1 paquete de pinchos largos
 
Método

Corta todos los ingredientes en trozos grandes y coloca cada uno en el pincho largo. Normalmente cocino durante al menos 8 minutos en el horno como me gusta mi pollo cocido adecuadamente. Calenta la parrilla y coloque las brochetas a la parrilla hasta que esta hecho a su gusto. Me gusta hacer gambas a la plancha que toma menos tiempo para cocinar. ¿Cuál es su preferencia a la parrilla?

Hey, if outside is too cold for you at this time, you can grill inside in the oven. It really depends on the chunk size of the meat or it will be under cook. Enjoy!

Hola, si afuera es demasiado frío para en este momento, usted puede parrilla dentro en el horno. Realmente depende del tamaño del trozo de carne o no será bien cocido. ¡ Disfrute!
Here are a couple side to go with your grill meat of your choice.
Aquí les tengo un par de acompanientes para acompañar a su carne de la parrilla.

Baked Beans with Cilantro
Avocado Bruschetta

©Maricela, All Rights Reserved 2014. Written for: Emy Cooks

No comments:

Post a Comment