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Sunday, December 8, 2013

Spanish Vegetable Rice with Chuletas Ahumadas #Rico #Delish

Hello all,
Hola a todos!



How are you today? I keep seeing recetas but I did not know what to cook. Then I remembered my cousins in Merida and remembered some nice chuletas and I went shopping for a couple pieces. I have my lunch to eat. But then I have to remember my vegetarians. lol!

¿Cómo se siente hoy? Sigo viendo recetas pero no sé qué es cocinar. Entonces recordé mis primos en Mérida y recordaba algunas chuletas y fuimos de compras para un par.  Tengo mi almuerzo para comer. Pero entonces tengo que recordar a mis vegetarianos. ¡lol!

I decided to make some Spanish vegetable rice which will definately go well with the chuletas. It has protein, carbs and vegetables.

Decidí hacer un arroz vegetal español que irá definitivamente con las chuletas. Tiene proteínas, carbohidratos y vegetales.



Spanish Vegetable Rice
Ingredients


1 tbsp olive oil
1 garlic clove diced
1/4 onion
1 cup rice (uncooked)
2 cups boiling water
1 carrot (diced)
1/3 cup green peas or 1 can green peas
1 can Hunts whole tomato
1 can Ro-Tel Mild Diced Tomatoes & Green Chilies salt
pepper

Method
 
Heat oil in a large skillet over medium heat. Add and saute onions and garlic, cook for 3 to 4 minutes. Put on low heat  and add rice to onion mixture. Stir constantly, cook over low heat for 3 minutes. I add Ro-tel tomatoes and I blend the Hunts whole tomato and add broth and stir together. I add to rice, add salt to taste and a teaspoon of cumin which is optional. Bring to a boil. Reduce heat to low, cover and simmer for 20 minutes or until rice is done. I stir to fluff rice then serve.


Arroz Vegetal Español Ingredientes
1 Cucharadas soperas de aceite de oliva
1 Diente de ajo cortado en dados 1/4 Cebolla 1 Taza arroz (crudo) 2 Tazas agua hirviendo 1 Zanahoria (cortada en dados) 1/3 Taza arvejas o guisantes verdes 1 1 Tomate entero puede Caza 1 Puede Ro-Tel leve Los tomates cortados en dados

Método
Calentar el aceite en una sartén grande a fuego medio. Agregue la cebolla y cocine por 3 a 4 minutos. Poner a fuego lento y añada y saltear el ajo siguiente añadir el arroz. Revuelva constantemente, cocine a fuego bajo durante 3 minutos. Puedo agregar Ro-tel los tomates y mezcla todo el tomate y
en la licuadora mezcla el tomate entero y añade el caldo y mezcle. Puedo añadir al arroz, agregar sal a gusto y una cucharada de comino que es opcional. Llevar a ebullición. Reduzca el fuego a bajo, tape y cocine a fuego lento por 20 minutos o hasta que el arroz esté hecho. Remueva para que me mueva el arroz. 




Chuletas
Ingredientes

1 pound chuletas
1 clove garlic diced
1/4 onion sliced
1 lemon

Method
 I like to season my chuletas with garlic, onions and lemon. I leave for an hour if possible so it has a delicious taste. Later, I pan fried it until it is well done and ready to eat. It is scrumptious and really well flavored. You need to try it to believe it!

It was so great to remember those that are far away and miss them load at this time of the year. Have a lovely weekend and meet them all even though it is far away. This is awesome at anytime of the year, enjoy!

Chuletas Ingredientes

1 libra de chuletas
1 diente de ajo picado en cuadritos 1/4 cebolla en rodajas
1 limón


Metodo
Me gusta que mi temporada estas chuletas con ajo, cebolla y limón. Os dejo por una hora si es posible por lo que coja un sabor delicioso. Más tarde, me frito en sartén hasta que esté bien hecho y listo para comer. Es delicioso y muy buen sabor. Tienes que intentar que para creerlo! 

Era tan grande como para recordar a aquellos que se encuentran lejos y los echo de menos mucho en esta época del año. Tengan un fin de semana encantadora y responda a todas ellas a pesar de que está muy lejos. Este plato de arroz con chuletas es impresionante en cualquier momento del año, disfruta. 


 ©Maricela, All Rights Reserved. Written for: Emy Cooks

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